Tisztelt Pénztártagjaink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy tagjainknak és minden érdeklődőnek lehetőséget biztosítunk a közvetlen kapcsolatfelvételre. Ezért létrehoztuk a chat szobánkat. A chat szoba természetesen alkalmas arra is, hogy tagjaink egymás között beszélgethessenek. Minden kérdésre válaszolunk, temészetesen munkatársaink elfoglaltságának függvényében! A beszélgetések törlésre kerülnek, melyek visszaolvashatóak a "korábbi beszélgetések" menüpont alatt!

Kérdések, válaszok és vélemények a chat szobában

Korábbi beszélgetések:

Várjuk kérdéseit!

Szövetség Nyugdíjpénztár

Szövetség Nyugdíjpénztár - Chat szobája
Név:

A tagi azonosító megadása után a küldés gomb melletti mezőbe lehet írni a szöveget és a küldés gombbal lehet nekünk elküldeni. A chat-et mindenki aki belép láthatja, ezért kérjük, hogy csak olyan kérdéseket, problémákat fogalmazzanak meg, melyek nem személyesek, és főként nem tartalmaznak személyes adatokat! Tisztelettel kérjük továbbá azt is, hogy az elküldött üzenetek, ne érzelmileg megfogalmazottak legyenek és ne tartalmazzanak csúnya, vagy sértő szavakat, kifejezéseseket.

A fenti táblázatban szereplő időpontokban álltunk és állunk személyesen rendelkezésükre, de az egyéb időpontban írtakat is igyekszünk utólag megválaszolni!

Amennyiben az üzenet személyes adatokat tartalmaz e-mailben válaszolunk, és/vagy amennyiben az indokolt véglegesen törlésre kerül!

Pénztárunk vezetése tisztelettel várja kérdéseit!