Tagsági jogviszony létesítése

Belépés, átlépés

Pénztárunk törekszik arra, hogy a jelenlegi változó jogszabályi környezet ellenére is fenntartsa működését, és biztos hátteret jelentsen a magán-nyugdíjpénztári rendszert választó, tagságukat továbbra is fenntartó, illetve újonnan belépő magánpénztári tagok számára.

Új belépéssel kapcsolatos információk

A jelenlegi törvényi szabályozás szerint önkéntes döntése alapján magán-nyugdíjpénztári tagságot minden természetes személy létesíthet.

Magánnyugdíjpénztárba történő belépéshez kérjük, töltse ki az alábbi belépési nyilatkozatot: nyilatkozat.pdf

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy járulék jellegű befizetés 2012.01.01-től nem érkezik a magánnyugdíjpénztárba, jelenleg a magán-nyugdíjpénztári egyéni számla önkéntes alapon történő befizetéssel gyarapszik. A nyugdíjjárulék teljes egészében a Tb-rendszerbe kerül a munkáltató által bevallásra és befizetésre.

Azonban a magán-nyugdíjpénztári befektetés a megtakarítási jellegű pénzügyi termékek közül kiemelkedően kedvező – más termékeknél egy nagyságrenddel alacsonyabb­ - vagyonkezelési és nyilvántartási díjakért történik.

Ezáltal a magán-nyugdíjpénztári megtakarítás a jelenleg legkedvezőbb nyugdíj célú befektetési termék.

Befizetések felosztása

Fedezeti tartalék
(egyéni számla)
Működési tartalék
97,5% 2,5%

Egyénileg vállalt tagdíjbefizetéssel kapcsolatosan bővebb információt a főoldalon talál!

A kitöltött és aláírásával hitelesített belépési nyilatkozatot kérjük, postai úton juttassa el pénztárunk részére (címünk: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76.) A beérkezést követően a pénztár záradékkal és cégszerű aláírással tanúsítja, hogy felvette Önt tagjai sorába.

A záradékolt belépési nyilatkozat egy példányát, azaz a tagsági okiratot postai úton megküldjük az Ön részére, kérjük, ezt őrizze meg!

Átlépéssel kapcsolatos információk

Ha Ön legalább 6 hónapja tag egy magánnyugdíjpénztárban és szeretne átlépni Pénztárunkba, ezt a magán-nyugdíjpénztári átlépési csomag hiánytalan kitöltésével, aláírásával és Pénztárunk címére történő eljuttatásával teheti meg.

A kitöltött és aláírásával hitelesített átlépési csomagot kérjük, postai úton juttassa el pénztárunk részére (címünk: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76.) A beérkezést követően a pénztár záradékkal és cégszerű aláírással tanúsítja, hogy felvette Önt tagjai sorába.

Átlépés esetén kérjük, az alábbi átlépési csomagot szíveskedjen kitölteni: átlépési_csomag.pdf

A záradékolt tagsági okiratot postai úton megküldjük Önnek, kérjük, ezt őrizze meg!

A Szövetség Nyugdíjpénztár törekszik Pénztártagjai befektetéseinek a legnagyobb gondossággal történő kezelésére, ezáltal magas hozamot elérve az egyéni számlák gyarapítására.

Amennyiben Pénztárunkat választja, ezúton is köszönjük megtisztelő bizalmát!